logo

 

MUSEMIX CONCERTREEKS

2018

 

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

Nog maar één weekje tot ons eerste seizoensconcert!

Donderdag 22 maart 2018: A Song Journey III

Zorg dat je erbij bent, bij dit concert en de volgende, zodat we dit jaar goed vol kunnen maken. De plannen voor 2018 (en verder) kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou echt wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2018 : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

ASJ-III

De Song Journey Express komt na twee succesvolle edities ten derde male met een nieuw programma. Het onthaal tijdens de try-outs van het nieuwe programma was laaiend enthousiast. Inmiddels hebben er al een aantal 'echte' voorstellingen plaats gevonden en ook die kregen superlatieven van de organisatoren en van het publiek.

Al 7 jaar trekken Edo Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Jan Donkers door de muziekgeschiedenis van America's Deep South door ons land. Eerst op zoek naar de 'Heartlands' van de Americana, daarna gingen ze 'Round The Bend' en deze keer is het thema 'Love & Loss', oftewel 'A SONG JOURNEY III' !

Dit is ook de derde keer dat de heren van A Song Journey optreden in onze concertreeks.... gezien het enthousiasme en het plezier bij iedereen tijdens de eerste twee afleveringen, verwacht ik niets anders dan weer een helemaal geweldige avond.

'Love & Loss' .... Jan Donkers, Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers hebben gegrasduind in het Grote Amerikaanse Songbook en ze komen tevoorschijn met een verrassende selectie songs die onder deze universele noemer te rangschikken valt. De emoties van een grote liede, het onblusbaar geloof in de Amerikaanse Droom, maar ook het verdriet en de verbittering als die Droom niet blijkt uit te komen en de grote liefde verdwenen is. Uitvergroot met verrassende pareltjes, soms helemaal vergeten of nog steeds actuele songs uit The Great American Songbook.

Als je het hebt over thema's als Love & Loss, dan is Bruce Springsteen natuurlijk nooit ver weg, maar verder zouden zomaar songs uit het repertoire van Tom T. Hall, Dayna Kurtz, Bonnie Raitt, George Jones, Nathan Bell, Greg Trooper, Merle Haggard en Doug Sahm langs kunnen komen. Jan Donkers leest voor en Louis ter Burg, Abel de Lange en Edo Donkers zorgen voor een muzikale omlijsting die klinkt als een klok en garant staat voor een geweldige avond

www.songjourney.nl

Vergeet niet om je op te geven voor dit geweldige concert, of voor een van de volgende concerten: weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten maakt het leven gewoon zoveel makkelijker. Email even naar: concertreeks@musemix.com - en dan komt het helemaal in orde.

 

 

Woensdag 9 mei 2018: Giulia Millanta met Gabriel Rhodes op gitaar

website Giulia Millanta

Giulia Millanta & Gabe Rhodes op youtube.com

 

Donderdag 7 juni 2018: Ben Glover

website Ben Glover

Youtube link Ben Glover

Spotify playlist link Ben Glover

 

 

 

Verwacht tweede helft 2018:

Kevin Welch

David Olney met Daniel Seymour op bas

Michael McDermott met Heather Horton

Ray Bonneville

Eric Brace & Thomm Jutz

 

De plannen voor 2018 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou echt wel zonde zijn!   

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017 en in 2018?? : leuker wordt het ergens anders echt niet!   

 

Algemene informatie over de Musemix Concerts:  

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden betaald. Er is geen pinautomaat.

De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

 

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, randstadrail 3, met lijn 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

Het wordt erg op prijs gesteld als je deze concertinformatie door wilt sturen aan familie, bekenden, collega's, vrienden en iedereen waarvan je denkt dat ze zoiets leuk zouden vinden en ook wel een keertje zouden willen meemaken. Aanmelden voor deze nieuwsbrief kan gewoon in een mailtje via deze link

Als je deze nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan je via de link onderaan de mail jezelf afmelden. Ook kan je daar eventuele naam- of emailadres wijzigingen doorgeven. 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       

Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst

 


Musemix Concerts in Societeit Engels