Musemix

MUSEMIX CONCERTREEKS

2017

Engels

Volg en 'click to like' Musemix op FacebookFB

Ierse Americana tekent voor de opening van de 2017 Musemix Concertreeks

BEN REEL met band

Donderdag 13 April 2017 om 20.30 uur

BenRel

Ben Reel is in eerste instantie een geweldige zanger. Indrukwekkend, intens! Van zijn ballads tot zijn meer rocky songs. Als je al mag vergelijken, lijkt zijn stem op een mix van Marvin Gaye en Bruce Springsteen. Voortkomend uit de oneindig lijkende traditie van geweldige Ierse songwriters, de kampioenen van het combineren van taal met muziek, is Ben Reel ook nog eens een begenadigd songwriter. Maar zijn muziek is niet traditioneel Iers.

Ben Reel is tekstueel de moderne versie van de protestzanger uit de jaren 60. Politiek geëngageerd, 'make love not war'. Een moderne singer-songwriter met pakkende songs die niet schroomt om de grenzen van de verschillende genres te overschrijden. Niet bang om soul, folk, reggae, blues te combineren, wat weer vergelijkingen oproept met een John Hiatt bijvoorbeeld. Ook heeft Ben Reel al menigmaal en met veel succes showcases gedaan in Nashville en New York, en samengewerkt met David Olney, Tommy Womack en Ad Vanderveen.

Ben Reel heeft een 7-tal studio CD's afgeleverd en nummer 8 is in de maak, die komt later dit jaar uit. Live heeft Ben Reel, of hij nu solo, of als duo met Ronald de Jong, of met zijn band The Haarlem Boys optreedt, een reputatie opgebouwd als een van de best acts uit Ierland, die ook in de Benelux, in de VS en in Duitsland al met veel succes heeft getourd. Het wordt een heerlijke eerste avond van onze 2017 Musemix Concertreeks.

Ga even luisteren naar wat Ben Reel te bieden heeft op : Website Ben Reel  

Om kaartjes te bestellen stuur een mail naar concertreeks@musemix.com - het wordt altijd erg op prijs gesteld als we van tevoren weten hoeveel mensen er ongeveer gaan komen.

Live muziek is altijd leuker en ook in 2017 zal het nergens in Den Haag en omstreken zo leuk zijn als bij de Musemix concertreeks in Societeit Engels!!! Dus blijf komen, blijf deze reeks steunen en blijf genieten!

Geplande data in 2017 Musemix Concertreeks in Sociëteit Engels:

Vrijdag 19 mei: Carrie Elkin met special guest Danny Schmidt

Donderdag 8 juni: Ad Vanderveen met René Kaaij op piano en Kersten de Ligny

Woensdag 25 oktober: John Gorka

Woensdag 8 november: Grayson Capps met Corky Hughes

Donderdag 23 november: Wild Ponies

En er kan zomaar nog meer bijkomen!

 

Verder geplande data in 2017 Musemix Concertreeks in Sociëteit Engels:

Woensdag 25 oktober: John Gorka

Woensdag 8 november: Grayson Capps met Corky Hughes

Donderdag 23 november: Doug & Telisha Williams, a.k.a. The Wild Ponies

En er kan zomaar nog meer bijkomen!

Musemix artiesten, niet in Den Haag, maar wel dichtbijklik hier voor alle data en locaties

Brigitte DeMeyer & Will Kimbrough – met een geweldige nieuwe CD ‘Mockingbird Soul’ : 18 t/m 21 maart

Michael McDermott – zijn laatste CD ‘Willow Springs’ is overweldigend goed : 6 t/m 11 april

The Reverend Shawn Amos – laat je onderdompelen in joyful blues: 28 en 29 april

Chris Smither – de master, verdere beschrijving overbodig : 10 t/m 15 mei

 

 

Al vanaf 2003 is de ticketprijs voor deze concertreeks is €15,- p.p. geweest. Na 14 jaar moeten we dit bedrag jammer genoeg met €2,- verhogen tot €17,- per persoon. Ik hoop dat deze verhoging niemand gaat weerhouden om toch naar deze geweldige concertreeks te blijven komen.

 

De plannen voor 2017 kunnen alleen doorgaan bij genoeg belangstelling, dus blijf deze concertreeks steunen! Blijven de stoelen leeg, dan is een leeg podium het onvermijdelijke gevolg! En dat zou toch wel ontzettend zonde zijn!

Musemix Concerts in Sociëteit Engels in 2017: leuker wordt het ergens anders echt niet!

Algemene informatie over de Musemix Concerts:

Kaartjes zijn €17,- per stuk en worden op de avond zelf cash afgerekend, zodat de artiest aan het eind van de avond kan worden uitbetaald. Reserveringen worden erg op prijs gesteld want dat vergemakkelijkt de organisatie. Maar natuurlijk is het ook erg leuk als mensen op goed geluk binnen komen lopen.

Drankjes en hapjes worden met muntjes van €2,- per stuk betaald. De muntjes zijn verkrijgbaar bij de ingang, separaat van de toegangskaarten, en moeten ook cash worden afgerekend. Er is geen pinautomaat. De muntjes blijven geldig voor volgende concerten. Wijn, bier en frisdrank kosten één muntje, sterke drank twee. De hapjes variëren van 1 tot 4 muntjes (van broodje kaas tot sateh met brood of frietjes). Je kan ook voor het concert van een heerlijke maaltijd genieten in Sociëteit Engels, maar dat is echt alleen op afspraak. Mail Marijke even via de societeitengels.nl website en reserveer een tafeltje.

In de omgeving is het, met dank aan de gemeente, betaald parkeren maar er is voldoende plek, als niet voor de deur, dan om de hoek in de omliggende straten. Betaling alleen met pin, niet met cash.

Openbaar vervoer is wel voor de deur, Randstadrail 3, en lijnen 2, 11 en 17 op slechts een paar minuten loopafstand. Alle reisinfo: societeitengels.nl/route/

 

Ons adres: 

Musemix Concertreeks @ Soc. Engels 

Koningin Emmakade 4-5b, 2518 JR Den Haag 

Email: concertreeks@musemix.com 

Alle concerten beginnen om 20.30 uur mits anders aangegeven. 

De deuren gaan 45 minuten voor aanvang van het concert open... sound checks zijn niet toegankelijk voor het publiek. 

Donateur worden van deze concertreeks?       Klik hier voor info in pdf

Aanmelden mailinglijst 

Afmelden mailinglijst